keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tapahtui joulukuussa, Osa 3: Punkkua mukista

Taisin kertoa teille jo Immanu El:in pojista ja Göteborgin haaveista? Viimesenä Milanon viikonloppuna ennen joulua päästiin L:n kanssa poikien keikalle ja ensimmäistä kertaa oltiin ulkona ilman PR:iä, vuhuu! Onneks selvittiin silti hirmu edullisesti. Milanossa se ei nimittäin oo ollenkaan itsestäänselvyys... Pojat oli L:n tuttuja ennestään ja mentiin ennen kaikkea vaan moikkaamaan niitä, mutta itse keikkakin oli kyllä yllättävän hyvä. Tuli jälleen flashbackeja Lontoosta, kun seisoskeltiin hämyisessä, savuisessa pikkubaarissa punkkumuki kädessä ja fiilisteltiin hassua bändiä. Olin niin kotonani ja super-fiilareissa keikan jälkeen, ku pojat paljastu tosi mukaviksi ja tutustuin niiden kautta italialaiseen muotiopiskelijaanki! Suu vaahdossa juteltiin isojen muotitalojen salaisuuksista ja ruotsalaisista yrityksistä, joille ois kiva tehä töitä, mutta jotka meidän Ruotsi-pojat kuitenki vähän teilas. Nämä Hannu-hanhet (mun mielestä, ei omastaan) nimittäin tekee Ruotsissa ollessaan töitä mm. Acnelle ja Filippa K:lle. Oisko rennompaa, ku kiertää Eurooppaa keikkailemassa ja välillä tienata Acnella? Poikia itteänsä ei vaatehommat niin kiinnostanu, vaikka myönsiki mielellään pukeutuvansa kyseisten merkkien vaatteisiin. Keikkabussi ja musahommat vei luonnollisesti voiton.

Valitettavasti kuvia on hyvin rajallisesti! Tämä epäselvä punainen läntti on sieltä selvimmästä päästä... Kurkatkaa kuitenki Immanu El:in musiikkia youtubesta (kuvailtiin porukalla bändin tyyliä täydelliseksi bussimusiikiksi!) tai Perin omia, ruotsinkielisiä hemppisbiisejä, jotka myös toimii oikein hyvin mm. matkustaessa. :)



Keikkailun jälkeen ehdittiin juhlia myös pikkujouluja ennen Suomen lomaa. Vatvottiin uloslähtöä niin myöhään, että ehdittiin jopa syödä oma illallinen kotona ennen PR-illallisia. Hah, kaks illallista päivässä pitää bikinit loitolla! ;) Mutta kukapa sanois ei ilmaiselle sushille? Koko porukka oli jo joulutuulella ja meno luonnollisesti sen mukaista. Harmitonta flirttiä, viiniä ja nauravaa tanssia - niistä oli meidän italialaiset pikkujoulut tehty! Ja muutamasta puolialastomasta miehestä..... Mikä siinä on, että italialaiset miehet tahtoo aina riisuutua jossain vaiheessa iltaa keskellä klubia?





Näistä maisemista oli kuitenki enemmän ku ihanaa palata Rukalle lumen keskelle kahen Tonttu-Toljanterin luo. <3



Huomenna sit palailen ehkä vähän tuoreemmilla tarinoilla. Hyviä unia murut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti