tiistai 8. marraskuuta 2011

Pullapostaus

Jälleen kello on kolme, enkä taaskaan saa unta. Herätys olis viiden tunnin päästä ja tällä kertaa en voi painaa torkkua kolmea tuntia. Projektitunnit alkaa kymmeneltä, eikä ne loputtomiin odota. Missä luuraa herra nukkumatti, tule jo!

Mun flunssainen maailma on tänään pyöriny herkkujen ympärillä. Kuulin eräältä ystävältä maailman hauskimman kohteliaisuuden: ”Oot parempaa ku pannukakku.” Meinasin kuolla nauruun ja hetken ikävöin hulluja Oulun ihmisiä ihan mahottomasti. Äsken toivottelin hyvät yöt herra Terapeutille, joka kutsuu mua Pullaksi. Pitäisköhän näistä leivoksiin liittyvistä lempinimistä huolestua? Varsinki näitten rasvattomien gaselli-kämppisten keskellä? Vai otanko kohteliaisuutena ja meen huomenna taas maisteleen niitä pannukakkuja?
Löysin nimittäin uuden lempparikahvilan, California Bakeryn. Kaikki tuoretta, kotosta ja takuulla pullantuoksusta. Kuvat on nettisivuilta, kurkatkaas: http://www.californiabakery.it/. Meen keskiviikkona uudelleen tutustumaan, makustelemaan ja kuvaamaan todistusaineistoa omalla kameralla. Nam, en malta oottaa!






Paikka vei mun sydämen totaalisesti kotoisalla, valoisalla tunnelmallaan ja tuoreilla herkuilla. Eikös se mun motto ollu, että elämästä pitää nauttia arjen pienten ilojen kautta? Jotka hyvin usein sattuu liittymään ruokaan? Taidan uskoa siihen edelleen, pehmeänä kuin pieni pulla. Jatkakaa siis leivoslinjalla, niin minäki. ;)

2 kommenttia:

  1. nyt on marraskuu.. pannukakkukiintiötä ei siis ole! :)

    VastaaPoista
  2. voi ihanaa Nanna oli löytää blogisi :---) vietä parasta aikaa Milanossa !

    VastaaPoista