keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Uusvanha Prinssini

Ihastuin Lontoon aikoinani kahvilaan nimeltä Princi, eli johannamaisittain prinssini. Sohon alueelta (135 Wardour Street) löytyvä kahvila kuhisee ihmisiä niin aamu- kuin iltapäivisinkin, ja istumapaikkaa on hyvin hankalaa löytää edes yhdelle. Muutaman kerran olen siinä kuitenkin onnistunut, mm. 20- vuotissyntymäpäivänäni ja paikasta on tullut Lontoon vakkarinähtävyys jokaiselle reissulleni. (Verrattavissa vakkaruudessaan herkulliseen Masala Zoneen, oih.)

Oli ihana yllätys löytää Princi myös Milanosta ja vieläpä useammasta paikasta. Tutustuin juuri ketjun nettisivuihin, joilla sanotaan, että kyseinen kahvila olisi auki any hour of the day or night! Mitä ihmettä?! Trendikahvila, jossa on itseleivottua tuoretta leipää ja paikka on auki 24h/7? Tarkottaako tämä, että jos haluan sunnuntaiaamuna seitsemältä tuoreen tomattimozzarella-foccacian, niin Princi pelastaa mut? Oi ja voi! Tiesin, että tässä kahvilassa on sitä jotain. True-prinssi!

Tämä täytyy testata. Joku aamu säntään sinne kello 06.30. Tai ehkä todennäköisemmin yöllä klo 04.30... Kurkatkaa sillä välin nettisivut, joiden pelkkä kuunteleminenkin on terapiaa: Princi.

Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti