lauantai 5. marraskuuta 2011

Sataa sataa ropisee, pilipalipom

Elämä hymyilee taas! Koulu alkoi vihdoin torstaina skeptisistä ajatuksista huolimatta ja myös puolet perjantain tunneista järjestettiin. Loput perjantain tunnit, sekä lauantain kaavotustunnit antaa vielä odottaa itseään, mutta oon erittäin tyytyväinen jo tähän pienen pieneen alkuun. Sain jopa läksyjä suunnittelusta ja esitystekniikasta, how cool is that! ;)

Muuten on ollu aika tylsän tasaista arkea. Milanon marraskuu näyttää tismalleen yhtä ankealta, ku Suomenki: vettä tulee kaatamalla 24h/7 ja ollaan tyttöjen kanssa pysytty enimmäkseen sisällä teekuppien ääressä. (Täytyis pian opetella ite tekeen ne cappuccinot.) Olisin kovasti halunnu ottaa teille kuvia ympäri kaupunkia, mutta täytyy odottaa parempia ilmoja kävelyretkille. Tässä kuitenki muutama kuva viime viikolta:


Duomon katto on aika huikea


Porta Ticinese, mun lemppari!




Muistaako kukaan surkuhupaisaa tarinaa Pariisista, vuokrapyöristä ja kahesta tytöstä, joiden ranskan taito oli onnetonta? Ennen ku testaan näitä pyöriä, neiti A saa tulla kylään!

Koulua lukuunottamatta oon poistunu kotoa vaan torstai-iltana sushin toivossa tyttöjen kanssa illalliselle. Kaikkien pieneksi pettymykseksi ei saatu sushia, mutta käytiin syömässä oikein hyvä italialainen menu Virginissä. PR:t, ravintola ja koko illallisporukka oli vielä mukavampaa ku viime viikolla ja meidät saatiin taivuteltua hetkeks myös Hollywoodiin, joka on yks Milanon suosituimmista klubeista. Kuvat on otettu mun onnettomalla kännykällä, täytyy vastedes muistaa ottaa oikea kamera mukaan.


Norjalaistytön läksiäispuuhka


Pullojen sisällä oli vilkkuvia jääpaloja, ens kerralla täytyy ottaa video!

Bileet alko täysillä vasta, ku oltiin lähdössä jo kotiin, joten kunnon Hollywood-meno tais jäädä ens kertaan. Oon kuullu huhuja, että jos jossain tässä kaupungissa voi törmätä supermalleihin, näyttelijöihin ja ison luokan julkkiksiin, niin nimenomaan tällä klubilla. Helmikuun fashion weekit vois olla aika otollinen aika, eikö?

Nyt ollaan lähdössä taas syömään, mutta VAIN syömään. ;) Pakastimessa oottaa triplasuklaajäätelö ja J:n koneella kasa Gossip girlin uusia jaksoja. Onko ees olemassa parempaa tekemistä marraskuussa? Kasa peittoja, jäätelöä ja hömppäsarjoja? Perfetto!

Baci!

2 kommenttia:

  1. Bella Bella! Neiti A:n kamala harmaa masennusmaanantai pelastui, kun tämän blogin olemassaolo muistui kiireiltä mieleen! Miten rahaa taiotaan? Vaikka reissukuume on jo ainakin 39,8 astetta, neidin pankkitili sanoo kylmästi Ei Italian kohdalla (huomioon tulee ottaa, että pyörienkin vuokraus on jo 150e). Lupaatko, että lähet mun henk.koht. oppaaksi sitten kun tili taas hymyilee?;) Ihania tarinoita ja sattumuksia, ikävä sua söpskä<3

    VastaaPoista
  2. En oo vielä selvittäny rahapuun salaisuutta, mutta työnalla neitiseni! Luotan kuitenki siihen, että pääsen esitteleen sulle kaupunkia kesällä, kun tuutte hakemaan mut täältä jollain hippipakulla ;) Haha, right? Ikävöin sua myös söpskäni<3

    VastaaPoista