tiistai 1. marraskuuta 2011

Triplatreffit Mr.Muscelon kanssa

Heräsin maanantaiaamuna alkavaan katastrofiin. Ranskistyttö oli poikaystävineen käyny suihkussa ja meidän jo ennestään huonosti vetävät putket oli päättäny pistää stopin vedellä läträämiselle. Kylpyamme, jossa siis suihkukin sijaitsee, lainehti puolillaan likasta vettä ja samoten se ihmeellinen vanhanaikanen laite, jonka nimeä en tiedä. Joku pesuallas? Kukaan ei oo kertaakaan käyttäny sitä ja silti se mystisesti meinas tulvia yli.
Alettiin ranskiksen kanssa tyhjentää vettä altaista ja pohtia tilanteen vakavuutta. Meidän vuokraemäntä on täys sekopää ja jos oltais menty sen juttusille, se ois alkanu huutamaan italiaksi ja pakottanu meidät maksamaan koko kylpyhuoneremontin. Niinpä ei oikein houkutellu... Onneks ranskistyttö oli ilmeisesti leikkiny putkimiestä ennenki ja sillä oli tilanne hallussa. Saatiin altaat tyhjiksi, riehuttiin kumipumpun kanssa ja tyhjennettiin jotain kakkaa viemäreistä. Ku mallisiskot heräs, kuviteltiin että tilanne oli jo ok ja painuttiin hoitamaan päivän asioita.

Tulin kahviretken jälkeen kotiin tyhjään asuntoon ja löysin kylpyhuoneen, joka oli entistä kamalammassa kunnossa. Ammeeseen oli noussu taas litroittain vettä ja se saakelin pyllynpesuallas tulvi jo yli. Meidän putkimiesleikit ei ollu tainnu toimia.. Tyhjensin altaat toisen kerran ja ku tytöt tuli kotiin, alettiin keittää vettä. Joku oli kuullu, että se vois toimia. Ei muuten toiminu.  Syöksyin meidän alakerrassa olevaan Carrefouriin varttia vaille kaheksan ja rukoilin, että siellä joku puhuis englantia. Jostain syystä mulla ei ollu hajuakaan mikä ”joka kodin putkimies” –töhnä on italiaksi.
Herra Carrefour ei puhunu englantia, mutta ku tarpeeksi kauan hoin sille bagno ja catastrofe, se ymmärsi yskän. Palasin kotiin Mr. Muscelo-nimisen aineen kanssa ja koko meidän kvartetti meinas kuolla nauruun…
Pikku-J alko valmistautua Halloween-juhlia varten ja me muut kolme painuttiin Herra Muskelin kanssa kylpyhuoneeseen. Liruteltiin sitä reilusti ammeeseen, pp-altaaseen ja varalta hitusen myös kaikkiin muihin vettä vetäviin koloihin. Kuka kaipaa putkimiestä, ku on kolme näin pätevää tyttöä liikenteessä? Huvittavaa, että vasta tänään muistin oikeasti tuntevani muuan putkimiehen.

Saatiin bagno toimimaan ja Halloween-katastrofi ohi. Vitsailtiin, että voidaan kaikki lähteä juhlimaan putkimiehiksi pukeutuneina, koska haistiin jo valmiiksi pahalle, meillä oli pumppu ja lihaksikas deitti valmiina. Todellisuudessa ainoastaan J, joka ei ollu osallistunu ”omg”-kommentteja enempää, oli ainoa uloslähtijä ja me muut käytiin vaan maksamassa marraskuun vuokra yläkerran mummolle. Hymyiltiin ja vakuuteltiin: ”Tutto bene! – kaikki hyvin!”

Kämppisviidakko kuittaa. Baci!

2 kommenttia:

  1. hieman ehkä huvitti kuin luin tätä :) mutta kyllä me naisetkin osataan, kun vaan halutaan!! nyt ainakin tiedän kelle soittaa, jos iteltä joskus putket menee tukkoon.

    VastaaPoista